zoeken in de site

[insert calendar]

nieuwsbrief

te gast

alle gastvoorstellingen »
tienen
tienen
Foto: Rene den Engelsman Foto: Moon Saris
familie wo 03 okt 2012, 14.30u Het Huis van Bourgondiƫ, Cultura Nova, C-Mine Vrolijke verhalen over dode stadsvogels

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

De poort staat open en een vreemde vogel komt naar binnen gevlogen: Tanya Hrvatin, professioneel vogelbegraafster in bijberoep. Ze heeft een koffer vol verhalen over vogels. Vogels die rond haar fladderen en dood naast haar neer vallen. Want daartoe hebben ze nogal eens de neiging.

Tanya heeft anekdotes over haar eerste Erithacus Rubicola, haar gepiep in winkels, de sereniteit van een begraafplaats en Patrick van de drogevoeding. Zet uw gsm uit, want we willen de magnetische straling zo laag mogelijk houden. En houd uw kanaries en parkieten zo ver weg als mogelijk.

La Cité Moderne is een nieuw theatercollectief van actrice en theaterregisseur Janne Desmet en de kunstenaars Bruno Herzeele en Elke Thuy. Janne was bij Het Huis van Bourgondië te zien in Ramskapelle en De mogelijkheid van een afscheid. Bruno en Elke werkten al eerder samen op veel vlakken. Ze maken theaterdecors, bouwen exposities voor andere kunstenaars en verzorgen artistieke workshops voor jongeren.

Het Huis van Bourgondië is een productiehuis voor theater en performance in Maastricht. De voorstellingen zijn zeer divers en hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt door talentvolle, beginnende theaterregisseurs die buiten de gebaande paden durven te treden.

Met:  Janne Desmet
Tekst en uitwerking:  Janne Desmet, Elke Thuy en Bruno Herzeele
Productie La Cité Moderne, Het Huis van Bourgondië, C-Mine Cultuurcentrum, Cultura Nova
Met dank aan Cultuurcentrum Berchem

gegevens

locatie: CC De Kruisboog - polyvalente theaterzaal
aanvang: 14:30u
duur: 75 min.

mail een vriend

prijzen

  • normaal: €5
  • kind: €3
« terug